Αποστολές & Μεταφορικά

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ


Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα “Παράδοση”, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές εκτελούνται κι από το κατάστημα χωρίς επιβάρυνση.


Το κατάστημα μας εξυπηρετεί αποστολές προϊόντων εντός του νομού Ηρακλείου, με το ποσό των δωρεάν μεταφορικών να διαμορφώνεται ανά περιοχή.


Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο του Ηρακλείου και στις περιοχές Καμινίων και Θερίσσου, δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά στις παραγγελίες άνω των 15 ευρώ.


Για τις περιοχές Αλικαρνασσού και Μασταμπά δεν χρεώνονται μεταφορικά για προιόντα με κόστος άνω των 25 ευρώ.


Στις περιοχές Πόρος, Κατσαμπας, Ηρακλή-Νέος Κόσμος, Γιόφυρο, Χριστομιχάλη Ξυλούρη και Παγκρήτιο δεν χρεώνονται μεταφορικά και παραγγελίες άνω των 30 ευρώ.


Για τις περιοχές Αγ. Ιωάννη, Μεσαμπελιές, Φιλοθέη, Αμμουδάρα, ΤΕΙ και Εσταυρωμένο μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ.


Μεταφορικά επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται σε παραγγελίες άνω 50 ευρώ για τις περιοχές ΠΑΓΝΗ, Καρτερός, Γάζι, Φορτέτσα-Βενιζέλειο, Αγ. Σύλλα, Μαλάδες και Φοινικιά.


Για τις περιοχές Κοκκίνη Χάνι και Γούρνες δεν χρεώνονται μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 70 ευρώ ενώ στην περιοχή της Ρογδιάς δεν χρεώνονται μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ.


Για τις περιοχές Χερσόνησσος και Σκαλάνι δεν χρεώνονται μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των  100 ευρώ.


Τέλος, για τις παρακάτω περιοχές δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 150 ευρώΣταλίδα, Μάλια, Λυγαριά, Αγ.Πελαγία, Μαδέ, Αρχάνες, Βασιλιές και Βούτες.


Σε περιοχές που δεν αναγράφονται, η παραγγελίες γίνονται κατόπιν συνεννόησης.