Χοιρινό
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ
Μπριζόλα με κόκκαλο και δέρμα. Είναι κατάλληλη για τηγάνι, γκριλ, σχάρα...
ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ
Ρολό από τρυφερο κομμάτι χοιρινού κιλότου, γεμιστό με τυρί, ντοματίνια και πιπεριές...
ΚΑΠΡΙΚΟ
Φτιάχνεται κυρίως από χοιρινή σπάλα ή μπούτι ή πανσέτα, κομμένα σε πολύ μεγάλα κομμάτια. Γίνεται τρα..
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ
Ψημένη στη σούβλα ή στο φούρνο εντυπωσιάζει με το κρέας της και την τραγανή πέτσα...
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
Κατάλληλο για ψητό, στη σχάρα ή στην κατσαρόλα. Το ψαρονέφρι είναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιριν..
ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
Είναι το κατώτατο τμήμα του ποδιού, νόστιμος μεζές. Ψήνεται στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για α..
ΜΠΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ
Ένα τρυφερό και γευστικό κομμάτι κατάλληλο για κατσαρόλα, ψητό στο φούρνο, κοντοσούβλι και γιουβέτσι..
ΣΠΑΛΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ
Το μπροστινό μέρος του ζώου. Μαλακό κομμάτι κατάλληλο για φούρνο και κατσαρόλα...
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ
Φιλεταρισμενο χοιρινο τρανς, χωρίς λίπος, περασμένο από μηχανή σνίτσελ. Κατάλληλο για τηγάνισμα, σύν..
ΠΑΝΣΕΤΑ
Εξαιρετικά χυμώδες και τρυφερό κομμάτι. Δοκιμάστε τη μαριναρισμένη στα κάρβουνα, στο τηγάνι, ή στο ..
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
Μαλακές μπριζόλες από λαιμό κατάλληλες για κάρβουνο,τηγάνι,φούρνο..
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΡΕ
Μπριζόλα με κόκκαλο. Είναι κατάλληλη για τηγάνι, γκριλ, σχάρα...
ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ
Ψημένο στη σούβλα ή στο φούρνο εντυπωσιάζει με το κρέας της και την τραγανή του πέτσα...
ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΥΤΙ
Ψημένο στη σούβλα ή στο φούρνο εντυπωσιάζει με το κρέας της και την τραγανή του πέτσα...
ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
Ένα τρυφερό και γευστικό κομμάτι κατάλληλο για κατσαρόλα, ψητό στο φούρνο, κοντοσούβλι και γι..
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ
Μαλακές μπριζόλες από λαιμό κατάλληλες για κάρβουνο,τηγάνι,φούρνο..
- 1
- 2