ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
Κατάλληλο για ψητό, στη σχάρα ή στην κατσαρόλα. Το ψαρονέφρι είναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού
| Χαρακτηριστικά | |
| Χωρίς Κόκκαλο | |
| Χωρίς Λίπος | |
| Χωρίς Δέρμα | |
| Τρόπος Μαγειρέματος | |
| Κατσαρόλα | |
| Σχάρα | |
| Τηγάνι | |
| Χαρακτηριστικά | |
| Χωρίς Κόκκαλο | |
| Χωρίς Λίπος | |
| Χωρίς Δέρμα | |
| Τρόπος Μαγειρέματος | |
| Κατσαρόλα | |
| Σχάρα | |
| Τηγάνι | |